Sobre nosaltres

Dommia va iniciar les seves activitats a 1997 com empresa proveïdora de serveis de hosting i registre de dominis. En l'actualitat, l'estudi s'ha transformat per poder oferir als seus clients serveis integrals de disseny gràfic i multimèdia, comunicació, allotjament i posicionament web.

Experiència

Dommia disposa d'una àmplia experiència i una elevada capacitat en disseny, posada en marxa i creació de solucions versàtils, adequades a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Qualitat

Una empresa eficient i seriosa, orientada al client, que el seu propòsit es centra en acomplir els nostres projectes oferint solucions de qualitat adaptades a cada cas en particular.

Posicionament

Oferim un eficaç servei de posicionament web basat en l'optimització del codi font per una fàcil lectura dels indexadors, això com la integració de paraules claus, en títols i continguts. Per assolir el màxim èxit possible realitzem la inserció de la seva plana en els principals cercadors d'Internet.

Equip de Treball

Dommia està format per un equip de professionals especialitzats en diverses rames de l'àmbit de la comunicació, disseny, programació i marketing, que ens permet oferir serveis integrals de comunicació.

Qué Oferim?

- Desenvolupament Multimèdia: Disseny i programació web, integració de gestor de continguts, promoció web.
- Comunicació gràfica: Identitat corporativa, disseny gràfic, publicitat, fotografia.

Contactar

Localitza'ns
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona

Comunica't
Tel. +34 902 024 678  |  +34 936 241 455
Fax +34 933 931 979

Oficina

© 2017 Dommia, Disseny Web Barcelona. Tots els drets reservats.